Rólunk

Azokkal a fiatalokkal dolgozunk együtt, akik észreveszik, hogyan működnek bizonyos folyamatok, és nem elégszenek meg az egyszavas válaszokkal: lehetőséget adunk nekik, hogy ezt másokkal is megosszák, sőt, azt is megtanítjuk, hogyan tegyék ezt. Októberben indult programunkkal célunk egy olyan fiatalokból és civil szervezetekből álló közösség létrehozása, amely a médianyilvánosság segítségével hívja fel a figyelmet a társadalmunkat érintő problémákra.

Komplex képzésünk az újságírói alapismeretek mellett négy társadalmilag jelentős témakörre összpontosít: a gyermekvédelemre, a környezetvédelemre, a fogyatékossággal élők helyzetére, valamint a hajléktalanság kérdéseire.

A Dear Society a Menetszél Egyesület programjaként valósul meg.

Pápai Anita blogger

Bujk-Földesi Tündi

Rekreációszervezés szakon végeztem, jelenleg szociális munkát tanulok. Szeretem a társadalom sokszínűségét, az emberi történeteket, a spontán utazásokat, a természetet és a mély beszélgetéseket. Azon vagyok, hogy tegyek a társadalmi egyenlőtlenségek ellen, ezért önkéntes munkát végzek, és igyekszem minél jobban tájékozódni a világ dolgairól.

Pápai Anita blogger

Pápai Anita

Pápai Anita vagyok. Jogász, blogger, kávéőrült. Célom, hogy az életem minden területén kiálljak az emberi jogokért, az utóbbi időben pedig az újságírásba is belekóstoltam. Szeretek a társadalmunkat érintő alapvető kérdéseken kritikusan gondolkodni, amelyről gyakran írok A tejhabos mindenit! oldalamon, a kávézás élményével összekötve.

Kommunikáció szakot végezve mindig is az érdekelt, hogyan lehet mélyebbre ásni. Kérdezni, figyelni, hallgatni. Emberi történeteket, életfilozófiákat, társadalmunk legfőbb mozgatórugóit, kihívásait és motivációit megismerni. Legnagyobb inspirációmat a természet és az emberek jelentik, legyen szó egy kéktúrázásról, egy művészeti kiállitásról, egy új kultúra szokásainak megismeréséről vagy akár egy szerda estéről.

Simay Dóri blogger

Simay Dóri

Kamaszkorom óta – kisebb-nagyobb megszakításokkal – újságírónak készültem. Évekig újságíróként és szerkesztőként dolgoztam egy online kulturális magazinnál, amikor rájöttem, valami hiányzik. Szerettem volna közvetlen hatást kifejteni, segíteni. Így kezdtem el önkéntes koordinátorként dolgozni, és gyerekekkel foglalkozni. A Dear Society-ben pedig a két irány, újságírás és a szociális szféra találkozik – és én már otthon is érzem magam.

Szakszon Réka blogger

Szakszon Réka

Simay Dóri blogger

Közreműködők

Vedd fel velünk a kapcsolatot